STAGE DESIGN

Een uitgewerkt decor kan veel impact hebben op de manier waarop men het evenement ervaart. We streven ernaar om een optimaal samenspel te realiseren tussen licht en decorelementen waardoor beide maximaal tot hun recht komen. Wij voorzien in concept, ontwerp en realisatie van alle elementen: event styling, decoratie materiaal, stage design en banners.

Het is ons doel om de combinatie van de juiste kleuren en technieken te gebruiken waardoor je zintuigen worden geprikkeld.

3D CONCEPT

Wij adviseren en faciliteren je graag op (show) technisch & visueel gebied. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Wat is nog mooier om het concept tot in detail uit te tekenen? Met onze gespecialiseerde programma’s zijn wij in staat om het volledige concept tot in de kleinste details uit te tekenen. Dit brengt de mogelijkheid om vooraf nog aanvullende wensen in te brengen.

Bovendien gebruiken wij doorgaans het 3D ontwerp voor de programmering van verlichting, beeld en speciale effecten. Hiermee kunnen we de sfeer vooraf ensceneren en bespaard dit programmeringstijd op locatie.

3D CONCEPT – DEEP91 INVITES

Yannick Schaekens

WIL JE OOK JOUW VERHAAL LATEN FACILITEREN ?

Of wil je meer informatie?