VERKOOP & INSTALLATIES

Service en kwaliteit, dat is de basis. Schaekens voorziet in al je behoeften om een passende en hedendaagse oplossing op maat te bieden. Afhankelijk van jouw verhaal denken wij mee naar de beste mogelijkheden zoals verhuur, verkoop of lease. Zowel voor tijdelijke als vaste installaties.

Ieder verhaal is uniek waardoor we aandacht besteden aan alle elementen.

VERKOOP

Op basis van jouw situatie kijken we graag met je mee naar een passende oplossing. Daarbij adviseren we je graag over alle mogelijkheden. Wil je jouw idee meer concretiseren? Neem dan contact met ons op. Wij zullen met je meedenken, advies geven en je verhaal waar maken!

INSTALLATIES

Schaekens levert vaste of tijdelijke installaties naar iedere wens. Een installatie kan een slimme zet zijn. Geef je iedere week presentaties waarbij dezelfde systemen nodig zijn? Of wil je jouw brasserie een sfeervolle touch geven dankzij een optimaal geluidsklimaat? Dan denken wij mee hoe jouw verhaal het beste tot zijn recht komt en realiseren we dit tot in detail.

Past een tijdelijke sfeermaker meer in jouw verhaal, dan is een tijdelijke installatie misschien zinvoller. Het inrichten van demontabele gebouwen is hier een goed voorbeeld van. Denk dan aan verlichting, stroom, truss-systemen, omroepinstallaties, ledschermen en beeldschermen.

Kijk eens voor inspiratie naar onze projecten.

EEN GREEP UIT ONZE VERKOOP-MERKEN

Yannick Schaekens

WIL JE OOK JOUW VERHAAL LATEN FACILITEREN ?

Of wil je meer informatie?