OVER ONS

Het is een uitdaging om iets over te brengen. Een mens heeft een aandacht spanne die korter is dan een goudvis. Je zorgt dat je publiek zo ontvankelijk als mogelijk is voor jouw boodschap. Dat doe je niet alleen door de inhoud aan te passen maar juist ook de manier waarop hij wordt overgedragen. Dat is minstens zo belangrijk. Wij zorgen voor een optimaal klimaat.

Schaekens voorziet in al je behoeften om jouw verhaal, presentatie of evenement zo optimaal mogelijk in te richten. We doen dat door aandacht te besteden aan alle elementen. 

HET TEAM

Schaekens wordt gedragen door ons; Yannick, Sharon, Rick en Senna. We belichten allen andere aspecten van het totale geheel. Zo komen concept, styling, uitvoering en techniek allemaal gelijkwaardig aan bod. Zo zijn we in staat unieke volwaardige oplossingen te bedenken.

Schaekens voorziet in al je behoeften om jouw verhaal, presentatie of evenement zo optimaal mogelijk in te richten. We doen dat door aandacht te besteden aan alle elementen. Kwaliteit is de basis. Door jarenlange ervaring en de juiste materialen zijn we in staat om de beste kwaliteit te bieden voor elke gelegenheid.

Naast ons vaste team werken we met een flexibele inzetbaar team van 25 professionals op verschillende gebieden.

Passie voor impact.

“Het “wow-effect” zien bij het publiek, alle stukjes voorbereiding die precies op het juiste moment samenkomen om een impact te creëren, dat is waar ik energie uit haal.”

Yannick Schaekens

YANNICK SCHAEKENS

SHARON EMONS

Liefde voor verhalen en details.

‘’Ik kijk altijd naar details. Klopt de sfeer, het verhaal dat je wil vertellen? Staat alles zoals het hoort? Ik ben een tikkeltje perfectionistisch en hou van structuur. Daarom vind ik het coördineren van projecten ook zo leuk. De uitdaging om alles net iets beter te doen dan verwacht.”

HOE WIJ HET ANDERS DOEN