SCHIJNHEILIG 2019

Schijnheilig is een Tech-House georiënteerd evenementen concept. Voor de eerste editie, welke werd georganiseerd in een oud kerkgebouw, moest natuurlijk een spectaculaire show worden die in het geheel bij het thema paste.

Organisator Dani Plummen richtte zich hiervoor tot Schaekens. We bedachten gezamenlijk een stage waarbij de locatie optimaal tot zijn recht kwam.

De grote ruimte werd rondom zo veel mogelijk voorzien van zwarte doeken om de akoestiek te verbeteren. Een krachtige L-Acoustics geluidsinstallatie zorgde voor perfect geluid en dynamiek voor iedere bezoeker. De accenten in het gebouw werden aangelicht door verlichting in en op diverse truss-zuilen. Achter de DJ-booth werd een opstelling gemaakt van 3 grote kruistekens gebouwd uit een zwarte truss-constructie. Deze werden voorzien van lichteffecten.

Om een extra nadruk te leggen op het prachtige gebouw werd ook middels hoogwerkers aan de buitenzijde verlichting geplaatst, welke gericht was op de glas-in-lood ramen waardoor het zelfs in het donker zorgde voor prachtig verlichte vensters.

Bekijk hieronder de aftermovie en foto’s om een sfeerimpressie te krijgen.

Published On: november 23rd, 2019Categories: Tags: , ,
OVER DE GRENS FESTIVAL OUTDOOR 2019
INTERFLON KIEST VOOR SCHAEKENS ALS VASTE TECHNISCHE LEVERANCIER