THE LUNCH CLUB INSTALLATIE

The Lunch Club is een full service horecaconcept. Zo kun je er terecht voor een vroeg ontbijt, een smaakvolle lunch, een flexibele werkplek, een verzorgde netwerkbijeenkomst, training of een evenement.

Voor de nieuwe zaak was de uitbater op zoek naar een audiovisuele installatie, die multifunctioneel ingezet kan worden. Zo dient de installatie overdag als achtergrondmuziek. De installatie is zo ingericht dat de muziek zich optimaal verspreid door de club. Voor presentaties kan de AV installatie in combinatie met de beamer worden ingezet. Tevens is de installatie ook geschikt voor kleine feestjes en optredens.

Schaekens leverde hiervoor een basisopstelling met een veelzijdig audiorack en een zestal 8″ luidsprekers uit de DAP XI-Serie die verspreid door de zaak zijn gemonteerd. Voor feestavonden is het audiorack zodanig ingericht, dat deze makkelijk te koppelen is aan een extra subwoofer. Het rack beschikt over voldoende mogelijkheden tot het aansluiten van DJ’s, artiesten en extra microfoons voor presentaties.

Tip: Naast de prachtige installatie krijg je bij The Lunch Club zeer heerlijke broodjes!

Published On: februari 10th, 2021Categories: , Tags: , , ,
LIMITZZ BEACH
DEEP 91 INVITES - LIVESTREAMS